DER ER MANGE FORSKELLIGE ALLERGENER

Der er mange forskellige allergener

Der er mange forskellige allergener

Blog Article

Hvordan dit barns allergier kan ændre sig med alderen

En allergi er immunsystemets misforståede reaktion på visse stoffer. Sådanne allergier er immunsystemets overreaktion på harmløse stoffer. Deres kroppe reagerer på allergener ved at danne immunglobulin E, som så fortæller mastceller og basofiler at sende kemikalier ud for at angribe de uønskede stoffer. I stedet for at lade dig nyde jordnøddesmør, angriber din krop proteinerne i jordnødder ved at frigive antistoffer kaldet immunoglobulin E. Antistofferne frigiver derefter kemikalier, inklusive histamin, for at dræbe det invaderende jordnøddeallergen. Efter at de er blandet, kontrolleres blodet for immunglobulin E, som er det antistof, som allergiske reaktioner forårsager at blive produceret. Disse diæter er dog ikke sikre, når dine reaktioner er alvorlige. Er der nogen risici ved testen? På andre tidspunkter, afhængigt af den berørte del, er der en situation, hvor man har svært ved at koncentrere sig eller fokusere. Forskellige luftrensere vil give forskellige grader af fordele afhængigt af deres specifikationer og den anvendte type filter; et HEPA-filter vil fjerne en bredere vifte af partikler fra indeluften.

Kæledyr med atopi eller sæsonbestemt allergi kan have behov for behandlinger og medicin på længere sigt - givet på regelmæssig basis eller blot under opblussen, afhængigt af hvor slemme deres symptomer er. Din krop reagerer på disse kemikalier med en række allergiske symptomer. Som en reaktion på, hvad den opfatter som "invaderende" (gluten i tilfælde af en person med glutenallergi), producerer kroppen overskydende mængder af antistoffer for at bekæmpe invasionen. En allergi over for gluten kan påvirke dit barns humør og livskvalitet. Et barn med en udiagnosticeret glutenallergi kan opleve en række symptomer, der kan påvirke ham eller hende følelsesmæssigt, mentalt eller fysisk. Du skal også huske, at din løbende eller tilstoppede næse og andre fedme medicin symptomer måske slet ikke er forårsaget af en allergi eller endda en forkølelse. Han kan også prøve en eliminationsdiæt, hvor du fjerner visse mulige syndere fra din kost i et par uger, og derefter langsomt genindfører dem én efter én for at finde ud af, hvor problemet er. Mennesker med glutenallergi kan stadig nyde en varieret kost ved at lære, hvilke produkter der ikke indeholder gluten. På trods af miljømæssige og medicinske løsninger til hundeallergi er det stadig sikrest for en person med astma og allergi at springe hunden over.

Hvis din læge stadig ikke er overbevist om, at dit problem er jordnødder, kan han bede dig om at føre en log over, hvad du spiser, og hvad der sker, når du spiser det. Som mange mennesker kan du have svært ved at sige, om dine symptomer er forårsaget af allergi eller forkølelse. Symptomer på alkoholallergi omfatter mavekramper, åndedrætsbesvær og alvorlige udslæt. Hvis du oplever symptomer på anafylaksi, som omfatter kvalme, opkastning, svag eller hurtig puls, hvæsende vejrtrækning, vejrtrækningsbesvær, forvirring og bevidsthedstab, har du brug for øjeblikkelig lægehjælp, da dette kan være fatalt. Denne artikel ser på de forskellige typer almindelige fødevareallergier, symptomerne på hver allergi, og hvad folk kan gøre for at undgå en reaktion. Efterhånden som mere varmefangende kuldioxid frigives, øger det opvarmende klima antallet af frostfrie dage og forlænger dermed vækstsæsonerne for planter, der udløser sæsonbestemte allergier, rapporterede den nonprofit forskningsorganisation Climate Central. Du har selvfølgelig årstidsbestemt allergi, forårsaget af ting som pollen fra forskellige træer, græs og ukrudt. Der er også naturlige muligheder for børns allergier. Mens et sted omkring 10 procent af befolkningen er allergiske over for dyr, er 20 til 30 procent af mennesker blandt astmapatienter allergiske over for kæledyr.

Mennesker og hunde med laktoseintolerance mangler enten eller har lave niveauer af det mælkefordøjende enzym laktase. Mellemøreinfektioner er den type, som børn ofte får, hvor væske er fanget bag trommehinden og bakterier vokser, hvilket forårsager ørepine. Forskning har vist, at der kan være en sammenhæng mellem fødevareallergi - jordnøddeallergi inkluderet - og mellemøreinfektioner. Så når du indtager de små mængder histamin, der findes i rødvin, kan din krop reagere, som den ville, hvis den selv havde frigivet histaminen. Denne artikel er skrevet af Sara Coughlin, en freelanceskribent og The Spruce's ekspert i små apparater. Først vil din Medicin mod allergi læge spørge om tidligere reaktioner: når du havde symptomer på en allergi, hvad disse symptomer var, og hvor længe de dukkede op, efter du spiste noget med jordnødder i. Der var engang, hvor peanuts var stort set overalt - i sandwich, til baseballkampe og på snackbordet, især til Super Bowl søndag.

Report this page